Bestellen, betalen en verzenden

Bestellen, betalen en verzenden

Bestellen:

Hoe kan ik een product bestellen?
1. Plaats een product in je winkelwagentje
2. Je vult je gegevens in
3. Kies uit een van de betaalmogelijkheden
4. Plaats je bestelling 

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?
De verzendkosten zijn per bestelling zijn € 5,95 binnen Nederland voor pakketten tot 10 kg. Voor verzending boven de 10 kg of buiten Nederland neem eerst even contact met ons op. 

Voor bestellingen boven de € 100,- berekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten.

Voor verzending buiten Nederland: neem voordat je de bestelling plaatst contact met ons op dan bekijken we de mogelijkheden en kosten hiervan.

Betalen:

Bij De Lindeboom kun je een bestelling op twee manieren afrekenen. Dit kan bij afhaling en via een overboeking.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren/wijzigen?
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, wordt deze vrijwel meteen opgepakt door ons. Zij doet hun uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk in te pakken en op te sturen. Wanneer je toch je bestelling wilt annuleren of wijzigen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons via info@de-linde-boom.com. De kans is echter wel dat je bestelling al onderweg is.

Verzenden:

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Je pakket wordt binnen 2-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. Je ontvangt een e-mail zodra jouw pakket meegegeven wordt aan DHL. In deze mail staat de Track & Trace code waarmee jij jouw bestelling kan volgen.

Als DHL het pakket niet bij jou of je buren kan bezorgen dan laten ze een kaart achter in je brievenbus. Let op: een afleveradres kan niet meer veranderd worden zodra de bestelling is geplaatst.

Hoe kan ik de status van mijn verzending zien?
Je kan jouw bestelling volgen met een Track & Trace code die je in de mail vindt die je van ons krijgt nadat de bestelling is verzonden.

Mijn bestelling is nog niet geleverd na 2-5 werkdagen?
Het kan zijn dat de levering iets langer duurt. Wanneer het langer dan één week duurt, raden wij je aan om contact op te nemen met ons via info@de-linde-boom.com

Ik heb een bestelling geplaatst maar nog steeds niet ontvangen, maar Track & Trace geeft aan van wel?
Het kan zijn dat het pakket dan bij de buren is afgeleverd, maar dat de bezorger vergeten is hierover een briefje achter te laten. Is dit niet het geval neem dan graag contact met ons op zodat wij dit verder voor je kunnen uitzoeken.

Ben je niet tevreden bent met je online aankoop, om welke reden dan ook, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (op eigen kosten). De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt worden geretourneerd.

Stuur om je retour aan te melden bij ons even een mail naar info@de-linde-boom.com en de rest volgt vanzelf.

Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt worden geretourneerd Geretourneerde artikelen welke beschadigd zijn zullen wij weer aan je retourneren. Binnen 14 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde, ongebruikte en onbeschadigde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt bij de originele aankoop.  Vraag bij het retourneren van je product altijd om een Track & Trace code. Zonder deze code kunnen wij in geval van verlies door het verzendbedrijf niks voor je doen.

Klachten:

Tevreden klanten zijn voor ons van groot belang! In het geval dat je klachten hebt over onze producten of diensten, laat het ons weten. Stuur ons zo spoedig mogelijk een e-mail (info@de-linde-boom.com). We zullen ons uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen.

 

© 2016 - 2022 De Lindeboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel